Vad är microblading/3d-bryn?

Vad är microblading/3d-bryn?Microblading och kosmetisktatuering skiljer sig från klassisk tatuering genom att den ligger ytligare i huden och därav ger klarare ock skarpare färg samtidigt gör det att det inte håller lika länge. Men tur det för där våra ögonbryn satt på huden när vi var 20 kommer dom nog inte sitta när vi är 70.


Microblading är en manuell metod så jag tatuerar alltså inte med någon maskin. Ser ut som en penna med ett litet blad på. Bladet består av 18 stycken små snålar i u-form, jag doppar toppen i pigment och sedan skär/rispar små streck på huden med. 


Vad som är unikt med Beauty Angels Academy utbildning är man räknar ut den optimala formen på dina bryn för ditt ansikte med hjälp av det gyllende snittet (1,618) och din benstruktur, samt anpassar mönstret efter dina bryns växtriktning, allt för att få ett så naturligt resultat som möjligt.

Microblading tekniken går ut på att simulera hårstrån och ger därför ett väldigt naturligt resultat. 


Det går att göra med eller utan skuggning, båda varianter är lika naturliga men skuggning kan vara att föredra för dig som vill ha ett intensivare resultat eller som har få egnabrynhår.Kosmetisk tatuering ersätter dock aldrig smink, tatueringen ligger under huden, smink ovan huden så färgen blir aldrig så intensiv och skarp som vid smink.