Måla upp form, hur funkar det?

Måla upp form, hur funkar det?Jag tittar på ditt ansikte, din benstruktur, och dina befintliga eller icke befintliga bryn och mäter sendan upp avstånd mellan ögonen, högsta punkt och avslut bland annat.

ALLA är osymetriska men vi försöker få det så nära det går, det finns ett uttryck ”brows are sisters not twins” men jag håller inte riktigt med, vi satsar på ”twins” men identiska enäggstvillingar kan bli svårt att nå.

Men jag går inte in och bråkar med muskulära skillnader för mycket, där finns bättre metoder genom botox behandling tex. jag tror på rätt behandlare för rätt problenm istället för halvdana lösningar. 


Lika så om du kommer till mig och vill tatuera läpparna, en finare kontur ger ett fylligare intryck men jag går inte utanför för att få dom att se större ut, då är det bättre att Madeleine på MClinic får trolla med dina läppar.

Eyeliner -  jag gör inte stora tjocka eyeliners med lång vinge, du ska åldras med din eyeliner den sitter länge. Din tatuerade eyeliner ska framhäva och markera dina ögon men funka lika bra på badhuset utan smink. När det kommer till vingar så åldras ansiktet fortast vid den tunna huden runt ögonen, en vinge som då pekade uppåt förr kan 5 år senare börja ge ett ledset uttryck istället och ha tippat nedåt. Små vingar inom rätt område funkar. En tatuerad eyeliner är också mjukare i färgen än smink, pigmentet ligger under huden, värt att tänka på. Det finns en eyeliner som funkar för alla:) Jag målar upp innan, berättar hur jag tänker kring din ögonform.